Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Overskrift

Praesent lacinia arcu tellus, eget tincidunt nibh ullamcorper ac. Aenean et magna ornare velit placerat maximus. Quisque sit amet lorem et lacus dapibus fermentum non id risus. Sed eleifend metus et luctus fermentum.

Nyørk = nybrått med visjon

Vår visjon er at Nyørk skal bli en lokal destinasjon i Hemsedal. Her skal vi legge til rette for at du som hytteeier skal kunne la bilen stå, med ski inn/ut og gang- og sykkelavstand til sentrum og turopplevelser.

Første del av Nyørk ble utbygd mellom 2013 og 2021. I 2021 ble ny reguleringsplan godkjent. Denne skal danne grunnlaget for en utvikling av dette sentrumsnære området til hytter/fritidsbebyggelse, skiheis og alpinløype / skileikområde, langrennsløyper, sykkel- og turstier og løer til å raste ved og ett område for kiosk/cafe m.m. inntil Sentrumsløypa.

Vi har regulert området slik at hyttene skal være mest mulig terrengtilpasset for å spare naturen rundt. Derfor skal de ligge med møneretning ut mot dalen, som i en alpelandsby, eller gamle norske bygninger i skrånende terreng. Vi legger også til rette for at hyttene får utsikt mot alle fire himmelretninger, slik at de flotte omkransende fjellene tas inn i hyttene. Cafeområdet blir til etter hvert, og vil gi folk i Hemsedal en ny dimensjon. Her vil vi sette fokus på lokale tradisjoner, som blant annet navn, uttrykk og byggeskikk.

«Kvalitet er ett nøkkelord for alt vi foretar oss, noe som skal komme alle til gode, både du som er hytteeier, og alle brukere av Nyørk sine øvrige kvaliteter."

– Jegeir , Knut Jr og GauteTrøim –

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Nyørk.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Nyørk Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no
Eiendomsmegler1 logo