Close Cookie Preference Manager
Informasjonskapsel innstillinger
Ved å trykke "Godta alle", samtykker du til bruk av informasjonskapsler for denne nettsiden. Disse blir brukt til å forbedre navigering, analysering av hvordan siden blir brukt og tilrettelagt markedsføring. Les mer
Nødvendige (Alltid aktive)
Informasjonskapsler som er nødvendige for nettsidens funksjonalitet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Ditt Nyørk

Hyttene i Nyørk er arkitekttegnet, med nøye gjennomtenkt utforming og plassering. Byggene tar opp terrengfallet med minimale behov for inngrep, så  vegetasjon og terrengformasjoner kan bevares. Sideveis forskyvning løser opp og gir mulighet for utsikt i allehimmelretninger.

Meld interesse
Velkommen til Nyrøk
5
Hytter (4 solgt)
166 m²
Bruttoareal
Fra 11.500.000,-
Prisantydning (NOK)
Nyørk hytte 5

Åpent og lyst

Hyttene har godt gjennomtenkte løsninger som gir maksimal utsikt til de flottene fjellene, samtidig som privatlivets fred mot naboen er ivaretatt.
Oppholdsarealer er lagt til øverste, hvor du finner strategisk plasserte glassfelt i gavl- og sidevegger som rammer inn utsikten.

Bygget for trivsel

Hyttene har en tradisjonell bygningsform med en moderne, presis og enkel utforming. Veggene er kledd med beiset furupanel i samme farge som dører og lister, for et rolig og harmonisk inntrykk.

Moderne, presis og enkel utforming

Nyørk skyline

Illustrasjonsbilde
Foto fra et av i alt 4 soverom.

Skapt for søte drømmer

Søvn er hjernens timeout – en renselsesprosess som bygger energi og gjør deg klar til morgendagens opplevelser. Men før du sovner kan du nyte naturens skjønnhet som omgir deg i soverommet.

Stilrent og innbydende

Baderomsmøbler i solid håndverk levert av tradisjonsrike Volden I Valdres. Veggene blir utført i fliser i moderne betonggrå farge, med lister og himling i harmoniske farger. Alle hyttene leveres med badstue, for å toppe luksusfølelsen etter en dag i løypene.

Nyørk hytte 5 har 2 flotte bad.
Spiseplassen har flott utsikt mot Storehorn

Rom for trivsel

Måltidet bringer mennesker sammen, både fysisk og mentalt. Kjøkkenet inviterer til å lage retter som imponerer selv de mest kresne gjester. Det bygges av Volden, en tradisjonsrik håndverksbedrift i Valdres som går generasjoner tilbake.

Den generøse benkeplaten i solid eik står i harmoni med trepaneler som det gjennomgående temaet i hele den åpne kjøkkenløsningen.

Velkommen til bords og nyt utsikten!

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Historia

Nyørk har en mye lengre historie enn storbyen på den andre siden av havet. Området ligger under gården Trøym, som har hatt bosetninger siden 1500-tallet. Her har folk drevet gardsbruk med dyrehold, skogsdrift og jakt i generasjoner.

Framtida

Nå bryter vi nytt land for at du kan få realisert hyttedrømmen i Hemsedal. Første trinn er området Røvarklanten, og etter det ligger heisen Tøget i planene. På toppen av denne kommer sjølve rosinen i pølsa - Jegerheim - med servering i tradisjonelle omgivelser og historie i stuevegger og stabbur.

Illustrasjonsfoto - Innhold kan avvike fra faktisk situasjon.

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Nyørk.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Nyørk Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no
Eiendomsmegler1 logo