Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Overskrift

Praesent lacinia arcu tellus, eget tincidunt nibh ullamcorper ac. Aenean et magna ornare velit placerat maximus. Quisque sit amet lorem et lacus dapibus fermentum non id risus. Sed eleifend metus et luctus fermentum.

Tøget kjem!

March 10, 2022

Heisen Tøget ligger i rekkefølgebestemmelsene for området og skal bygges innen brukstillatelse for den 13. hytta kan stilles.

Hyttefeltet Røvarklanten, med salgsstart 11. mars, er en del av en større plan for hele området. Her planlegges turveier, servering, skiheis og skibakke.

Første del av miljøplanen er allerede igangsatt med deler av nettverket for turveier etablert. På turstien opp mot Sentrumsløypa er to buer utplassert, og vil etter hvert fungere som et hyggelig turmål i nærområdet. Området øst for hyttefeltet har turstier som knytter området til stinettverket langs med Heimsila og rundt Torsetåsen, perfekt for turer til fots og på sykkel.

I rekkefølgebestemmelsene i reguleringsplanen for området skal det etableres skiheis innen brukstillatelse for den 13. hytta kan gis. Heisen, som vil få navnet Tøget, vil knytte Nyørk direkte til Sentrumsløypa i Hemsedal Skisenter og gi hyttene i Røvarklanten ski inn/ski ut med heis og skibakke.

Fra oppstart av heisen planlegges drift fredag, lørdag og søndag, i tillegg til juleferien, to vinterferieuker og påske. Planlagt åpningstid er 4 timer pr. dag, fra kl. 09:00 til 13:00. Du kan lese mer detaljer om drift av heisen under kapittel 6, Eiendommen A-Å, siden 86 i salgsprospektet.

Kart: Ny heis vil knytte Nyørk til sentrumsløypa.

Tegning: Fremtidig servering på Jegerheim og heisen Tøget opp til Sentrumsløypa.

Fremtidig servering

På toppen heisen Tøget planlegges serveringsstedet Jegerheim. Denne plassen vil få fantastisk utsikt utover Hemsedal, og utbyggers visjoner er et tun i tradisjonell stil med flere gamle bygg som vil gi plassen et historisk sus.

Jegerheim vil bli liggende i krysset Sentrumsløypa og fremtidige Nyørkbakkjin. Tegningen til høyre viser visjonen for området, men flere stabbur og løer plassert i tun. Det store hovedbygget vil bl.a. inneholde servering, og på fine vårdager vil tunet være en lun plass for uteservering.

Ta gjerne kontakt med eiendomsmegler for mer informasjon om planene og visning i området.

Tilbake til oversikt

Meld interesse!

Registrer deg her og få tilsendt salgsprospekt og relevant informasjon om Nyørk.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Nyørk Hemsedal. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.

Meglerkontakt

Victoria Follesø

Eiendomsmegler MNEF

954 43 309victoria@em1fjellmegleren.no

Henrik Erland Morud

Eiendomsmegler MNEF

907 25 950henrik@em1fjellmegleren.no

Gjermund Svendsen-Rosendal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

909 92 290gjermund@em1fjellmegleren.no
Eiendomsmegler1 logo